Dagens bästa spel: IFK Norrköping – BP, inget mål innan minut 24, odds 1,80  @Bet365 med 6U
Land: Sverige
Liga/Cup: Allsvenskan
Spelstopp: Måndag 15/9 kl.19.00
Spelbolag: Bet365.com


Svensk fotboll från Allsvenskan och Superettan tenderar att allt som oftast bjuda på inkonsekvens utan dess like. Begrepp som ”segersvit” och ”topplag” existerar knappt i Sveriges två högsta fotbollsserier då alla alltid har och -kan vinna över alla!

Ikväll har jag på känn att vi än en gång får se hur en förväntad utgång kommer att ställas på ända. Matchen i fråga är den mellan IFK Norrköping och BP (Brommapojkarna). På förhand är IFK rejäla favoriter, inte minst enligt oddssättningen. Segeroddset ligger i skrivande stund på låga 1,40 för IFK. Ett något märkligt odds då det antyder att IFK ska klara av att leverera på hemmaplan? Något som knappt har hänt de senaste månaderna. BP må ligga sist i tabellen men man är inte ett enkelt lag att slå. särskilt inte för IFK som nästan har glömt bort hur man vinner generellt?

Det enda som på något sätt talar för IFK är att man har förmåga att göra mål i de flesta av sina matcher. Dock är man inte direkt ett lag som gör första målet och som sedan bevakar en ledning. Dessutom har Janne Andersson tydligt gått ut med att man måste stärka defensiven och öppna matcherna mer stabilt. Mot AIK kom exempelvis första målet i baken redan innan minut 25.

Således förväntar jag mig att IFK kommer att spela mer tillbakadraget under första halvlek. Den här gången blir det inget tidigt mål inte!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb