Dagens bästa spel: Juventus – Malmö FF, bortalaget vinner -2 asian, odds 1,55  @Bet365 med 7U
Land: Europa
Liga/Cup: Champions League
Spelstopp: Tisdag 16/9 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Gårdagens speltips på IFK Norrköping satt säkert. Ikväll siktar vi på att åter igen plocka spelbolagen på enkla pengar. På arenan för att åstadkomma detta står CL-matchen Juventus – Malmö FF! Ja, du läste rätt, Malmö spelar i Champions Leauge!

Att starta mot Serie A giganterna Juventus är dock ingen drömöppning så klart. Så väl experterna som amatörerna tippar förlust för Malmö. Vem vet om äns Malmöspelarna själva tror på något annat?

Oddssättningen är inget vidare på de raka segerspelet för Juventus (av naturliga skäl). Gräver man dock lite djupare hittar vi ett fint spelvärde i att Juventus vinner med -2 asian till 1,55. För allt annat ska nästan vara omöjligt. Malmöspelarna kommer att vara otroligt övertända och garanterat tagna på sängen när de äntrar ett Juventus Stadium som kommer att vara fullständigt överväldigande jämfört med Swedbank hemma i Malmö.

Med spelare som Carlos Tevez och Pirlo i bortalaget är det något helt annat än vad man är vana vid. Vad som också talar emot Malmö är att tempot är väldigt mycket högre än vad man är van vid. Till skillnad från när CL-kvalet inleddes har nu lag som Juventus inlett sitt seriespel och laget är således igång rent fysiskt och psykiskt.

Den här historien blir 3, eller 4-0 till Juventus!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb