Dagens bästa spel: QPR – Stoke, inget mål första 32 min, odds 1,83  @Bet365 med 7U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 20/9 kl.13.45
Spelbolag: Bet365.com


De vinnande spelen ramlar in ett efter ett och det ser riktigt trevligt ut på spelkontot. Idag väntar ännu en spännande matchdag och den börjar lagom med en förväntat målsnål tillställning mellan QPR och Stoke. Åtminstone målsnål i den bemärkelsen att inget av lagen är särskilt effektiva när det kommer till anfallsspel.

Mitt tips är att matchen fortfarande står 0-0 när klockan har passerat 32 minuter. Anledningen till denna dystra inställning är främst att QPR ser ut att ha förtvivlat svårt att göra mål. Faktum är att man endast har gjort ett mål på de senaste fem matcherna! Detta mål var dock viktigt (gav seger mot Sunderland med 1-0).

För Stokes del handlar det om samma problematik även om inte facit är lika dystert som för QPR. Stoke har gjort aningen fler mål, särskilt om man räknar in cupmatchen mot Portsmouth (vinst 3-0). Dock har man än så länge inte gjort mål i första halvlek den här säsongen.

Tittar man historiskt är matcherna mellan QPR och Stoke täta drabbningar och dessa har flera gånger gestaltats genom målsnåla matcher.

Med 0-0 efter första 32 minuterna sätter vi ribban för dagens spelskörd!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb