Dagens bästa spel: Leicester – Man Utd bortalaget vinner, odds 1,66  @Bet365 med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Söndag 21/9 kl.14.30
Spelbolag: Bet365.com


Leicester stod för en smått otrolig insats senast när man bortaslog Stoke! Ett resultat som ingen hade väntat sig, trots att Leicester dess för innan gjort helt godkända resultat mot lag som bland annat Chelsea. Om det var en otrolig prestation att vinna mot Stoke på bortaplan får vi nästan leta efter ord som ”fantastisk” eller ”ofantlig” för att benämna en eventuell seger mot dagens motståndare. För vad annat skulle kunna vara passande att kalla prestationen om man lyckas besegra självaste Man Utd!

Att det blir så tror jag dock inte ett ögonblick på. Man Utd med sina stora nyförvärv (Di Maria och Falcao) känns verkligen som ett lag på gång. Vi som sett Man Utd under åren vet hur man känner igen tecknen som visar att den röda maskinen börjar få upp farten.

Di Maria känns glödhet och efter bara ett kort tag i klubben känns han verkligen som spelaren som kan vända tillbaka skeppet United. I sin senaste match mot QPR fick United dessutom en fin urladdning, vilket garanterat spred positiva vibbar i laget.

Den här historien blir kort och United vinner, punkt och slut. Oddset på 1,66 är riktigt bra betalt!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb