Onsdag kväll kan du se Örebro Göteborg via live stream om du saknar tv kanalen CMore.

Örebro SK – IFK Göteborg två formtoppade lag

Örebro har 6 raka segrar på de 6 senaste matcherna om man räknar med svenska cupen mot Eskilstuna. Göteborg har 5 vinster och 1 oavgjord på de 6 senaste om man räknar med svenska cupen mot Assyriska Jönköping.

Så det här kommer bil spännande värre och förhoppningsvis en positiv och öppen fotboll där båda lagen går för vinst! Är du ett stort fan av något av lagen men inte kan se den allsvenska matchen på plats så har du en möjlighet att se den via live streaming.

Örebro Göteborg Live Stream direkt i datorn

Saknar du tv kanalen CMore sport så kan du se den allsvenska fotbollsmatchen direkt i din dator via live stream. Allt du behöver är ett konto hos Nordicbet och därefter ha lagt ett bet hos spelbolaget så får du se matchen gratis via deras hemsida. Har du ändå tänkt tippa på matchen för att öka på spänningen så är det här ett mycket bra alternativ.

Här kan du se Örebro Göteborg Live

Andra allsvenska matcher som du kan se via live stream

Det är inte bara Örebro mot IFK Göteborg som du kan se via live streaming hos Nordicbet. Följande Allsvenska matcher kan du streama direkt i datorn onsdag kväll med start 19.00

Örebro Göteborg live stream

 

 • Djurgårdens IF – Falkenberg Live
 • Hamlstads BK – Malmö FF Live
 • IF Elfsborg – Gefle IF Live
 • Mjällby – AIK Live

Alla de här allsvenska fotbollsmatcherna har du chansen att se live!

Regler för att se Allsvenskan via Live Stream hos Nordicbet

 1. För att kunna titta på livestreaming måste du ha pengar på ditt konto eller ha gjort ett spel under det senaste dygnet (24 timmarna).
 2. Det kan finnas vissa begränsningar som gör att vissa matcher/evenemang inte kan visas för alla kunder. Detta kan eventuellt uppstå pga följande:
  1. Om eventet/matchen tar plats i det land du befinner dig i
  2. Om ett lag spelar på bortaplan, i ett annat land och är ifrån det land du befinner dig i
  3. Det kan förekomma undantag, beroende på sändningsrättigheter
 3. Rekommenderad internetuppkoppling är DSL eller kabel med minst 1 000 kbps.
 4. Rekommenderade datorinställningar: 1GB RAM, 2 GHz processor och Adobe  Flash Player – Version 9.0.115 eller högre.
 5. Förseningar – Även då NordicBets streaming annonseras som ”LIVE” kan allt innehåll vara föremål för varierande tidsfördröjningar som ligger utanför NordicBets kontroll, beroende på olika faktorer, såsom internetanslutningens hastighet. NordicBet tar inget ansvar för eventuella förluster för slutanvändaren som uppkommit till följd av tillit, oavsett i vilken form, på NordicBets livestreaming.

 

Läs mer om vilket utbud av sport som olika spelbolag erbjuder live på deras hemsidor här