Arbetsveckan är över och vi har massor av härlig gratis fotboll stream i helgen att se fram emot! Ja, det är ärligt talat så många intressanta fotboll stream matcher som vi har möjlighet att se helt gratis så vi känner oss tvungna att välja ut ett axplock av alla matcherna. Framförallt har vi valt ut att fokusera vårt live fotboll stream upplägg på storlagens ligamatcher i de största fotbollsligorna i Europa. Framförallt vill vi inte missa lag som exempelvis PSG, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Roma, Juventus, Milan och Celtic med nyförvärvet John Guidetti som är i spelbart skick igen!

Helgens gratis fotboll stream med Guidetti

Det här är de tio hetaste fotboll streamarna vi valt ut och som vi tycker är de allra hetaste under helgens ligaspel ute i Europa. Om du skulle vara intresserad av att kolla på alla matcherna kan det bli lite svårt då några av fotbollsmatcherna krockar med varandra. Men här gäller det helt enkelt att prioritera hur svårt det än kan vara. 😉 Kika också gärna in på vår sida om nätets bästa live stream utbud!

Gratis fotboll stream i helgen

Det ser ut som om inte Zlatan kommer till spel för sitt PSG i bortamatchen mot Toulouse när vi läser den senaste statusen i skrivande stund men vi har återigen fått glädjen att följa vår andre svenske kelgris John Guidetti som nu kommit igång med fotbollsspelandet på riktigt allvar. Hans övergång till Celtic är väldigt intressant då han säkerligen kommer få en del speltid och förhoppningsvis kommer vi återuppleva hans succéår i holländska Feyenoord för några år sedan då han fullkomligt öste in mål. Guidetti gjorde då inte mindre än 20 mål på 23 framträdanden under en säsong vilket är mäktigt även för att vara i en lite mindre liga som den holländska.

Det är tur och kul att vi kan se gratis fotboll stream i helgen och du gör det hos bet365 Livestreaming!

Lördag 2014-09-27

13:45 St Mirren – Celtic

14:00 Monaco – Nice

16:00 Villarreal – Real Madrid

17:00 Toulouse – PSG

18:00 Barcelona – Granada

18:00 Roma – Verona

20:00 Atletico Madrid – Sevilla

20:45 Atalanta – Juventus

 

Söndag 2014-09-28

15:00 Cesena – Milan

15:00 Inter – Cagliari

GRATIS FOTBOLL STREAM HOS BET365