Dagens bästa spel: Sporting – Chelsea, bortalaget vinner, odds 1,72  @Bet365 med 7U
Land: Europa
Liga/Cup: Champions League
Spelstopp: Tisdag 30/9 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Chelsea känns som det enda lag som är i form om man ser till den engelska fotbollen. Lag som Arsenal, Man City, Liverpool och Man Utd, känns alla något tröga. När det nu vankas CL-spel igen är det endast Chelsea som jag vågar sätta min tilltro till.

Motståndarna för dagen är portugisiska Sporting. Ett lag som förutom att förfoga över en böljande CL-historia, där man genomfört ett antal fina insatser mot lag som på pappret varit starkare, även har ett spännande lag den här säsongen. En av spelarena som framför allt sticker ut lite extra ur mängden är Man Uniteds hemvändande trollkarl Nani.

Utgångspunkten för mig är att Chelsea är numret större än Sporting. Med sin stora bredd i laget och med sin stenhårda konkurrens om platserna har Chelsea ett av världens starkaste lag. Med Torres ur vägen och med Costa på topp har man numera även ett anfall som levererar match efter match.

Champions League är en turnering som Chelsea går all in för. Det spelar ingen roll vilket motstånd man ställs inför i gruppspelet, varje match ska innebära 3 poäng. Segerspelet på Chelsea till 1,72 känns stensäkert.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb