Det här är inte vilken lördag som helst. Just den här lördagen den 4 oktober 2014 kan du få en t-shirt signerad av Alexander Gustafsson! Men det räcker inte med det utan fler erbjudanden väntar dig just idag!

Enkelt att få signerad t-shirt av Alexander Gustafsson

Hur gör jag då för att få den här signerade t-shirten av Alexander Gustafsson? Jo det enda du behöver göra är att du öppnar ett nytt konto på Unibet från kl. 00.01 till 23.59 idag lördag 4/10 och sätt in minst 100 kr. Men erbjudandet gäller bara idag för att du ska få en t-shirt signerad av Alexander ”The Mauler” Gustafsson!

Vinn träningspass med Alexander ”The Mauler” Gustafsson

Här har vi ett erbjudande till både nya och gamla spelare! Det är nämligen Unibet som sponsrar kvällens UFC-gala och därför tar de naturligtvis tillfället i akt och bjuder alla spelare, både nya och tidigare registrerade spelare, på något alldeles extra. Erbjudandet gäller på så sätt att om du spelar för minst 50 kr på UFC-galan i Stockholm idag är du automatiskt med i utlottningen av ett häftigt träningspass med Unibet-ambassadören och UFC-stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson! De tre personer (och medtagna vänner) som vinner den här chansen kommer efteråt med stolthet kunna säga att man fightats med Sveriges bästa fighter!

Du behöver inte anmäla dig till något utan allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att spela för minst 50 kr på UFC från kl. 00.01 till 23.59 lördagen den 4 oktober på Unibet sport. Unibet utser totalt tre vinnande spelare som också får ta med sig varsin vän till ett träningspass på Allstars Gym i Stockholm ett överenskommet datum.

Du hittar Odds, Speltips och Live Stream för kvällens UFC Fight Night i Stockholm här!

Få T-shirt signerad av Alexander Gustafsson

 

Se här några highlights från karriären med Alexander ”THE MAULER” Gustafsson: