Ryssland Sverige har matchstart 18.00 och matchen spelas i Moskva. Du kan se matchen på Kanal 5.

Vill du spela gratis på matchen Ryssland Sverige så kan du göra det hos Betway.

Ryssland Sverige

Ikväll möts Sverige – Ryssland i en av de mest spännande och tuffaste EM-kval matcherna till Fotbolls-EM 2016. Se Sveriges startelva och TV-kanal här!

Sverige - Ryssland EM-kval Startelva, Matchstart, TV-kanal

Sverige – Ryssland utan Zlatan och Albin Ekdal

I matchen Sverige – Ryssland kommer Sverige till spel utan vår storstjärna Zlatan Ibrahimovic som dock lyckligtvis finns med på bänken redo att hoppa in om det krävs. Även 25 årige mittfältsmotorn Albin Ekdal saknas och tyvärr gör hans skada att han inte ens kan vara med på bänken för eventuellt inhopp.

Zlatan har ju brottats med en oförklarlig skada på hälen senaste tiden vilket inneburit flera missade matcher med sitt PSG i franska ligan och Champions League. Nu ser det alltså ut som att han måste kasta in mer än halva handduken i EM-kval matchen mot Ryssland. Sista dagarna har dessbättre gått framåt och vi får nu se Zlatan på bänken men kommer nog bara hoppa in i absolut nödfall.

Albin Ekdal som till vardags spelar i italienska Cagliari dras med en komplicerad tåskada och missar därmed tyvärr mötet med Ryssland vilket vi tycker är otroligt synd då han varit en av Sveriges Bästa spelare i landslaget under året som gått. Det är inte för inte som han på 2013 års fotbollsgala blev utsedd till Årets mittfältare. Kuriosa för den som inte vet är att Albin är son till en annan TV-profil, nämligen Lennart Ekdal.

Men, men, skadorna öppnar ju för några andra och just nu har Sverige många spännande alternativ att spela på. Bland annat får nu AIK spelaren Nabil Bahoui en gyllene chans att visa upp sig i landslagssammanhang på riktigt med en plats i startelvan.

Allbäck om startelvan, EM-kval Sverige-Ryssland

Spela 200 kr riskfritt på Sverige – Ryssland

Vill du spela på matchen? Du kan spela 200 kr helt utan risk på Sverige – Ryssland och förlorar du ditt bet får du pengarna tillbaka!

Sveriges startelva mot Ryssland:

1 Andreas Isaksson (Kapten), 3 Mikael Antonsson, 4 Andreas Granqvist, 5 Martin Olsson, 6 Nabil Bahoui, 7 Sebastian Larsson, 9 Kim Källström, 17 Pierre Bengtsson, 20 Ola Toivonen, 21 Jimmy Durmaz, 22 Erkan Zengin.

På avbytarbänken:

12 Kristoffer Nordfeldt, 23 Johan Dahlin – 2 Mikael Lustig, 8 Niklas Hult, 10 Zlatan Ibrahimovic, 11 Johan Elmander, 13 Erik Johansson, 14 Branimir Hrgota, 15 Jonas Olsson, 16 Pontus Wernbloom, 18 Emil Forsberg, 19 Alexander Kacaniklic.

Sverige – Ryssland TV-kanal

Matchen Sverige Ryssland sänds i TV-kanalen Kanal 5 med matchstart kl. 20:45.

Missa inte uppsnacket inför matchen Sverige – Ryssland med Olof Lundh, Patrick Ekwall och Martin Åslund.

Heja Sverige!