Dagens bästa spel: Man City – Tottenham, hemmalaget gör mål i båda halvlekarna, odds 2,00  @Bet365 med 5U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 18/10 kl.13.45
Spelbolag: Bet365.com


Manchester City börjar nu så smått att få upp farten, även om spelet inte ser ut att klaffa helt än. Det som dock ser ut att ticka på för Citys fördel är att Aguero börjar vakna till liv och såväl David Silva. Två herrar som annars varit relativt bleka i säsongsupptakten.

Till eftermiddagens match mot Tottenham förväntar jag mig att Man City kopplar greppet från start. På hemmaplan är man starkare än många och efter det internationella uppehållet bör det finnas en och annan spelare som är spelsugen och som vill visa att man förtjänar sin plats i startelvan.

Inför matchen vittnar oddssättningen om att väldigt få tror att Tottenham kan göra något för att motverka en förlust här. Hos flera av de ledande spelbolagen ligger segeroddset på Spurs på över sju gånger pengarna. Ett kryss betalar i många fall fyra-fem gånger pengarna. Tala om favoritstreckat Man City!

Av naturliga skäl betalar segerspelet på City alldeles för lite för att vara ett spelbart alternativ här. Dock finns det ett annat spel som känns intressant och som har City i förarsätet. Detta spel är ett specialspel från Bet365 (ligger under kategorin ”specialare” när du klickar dig in på matchen). Alternativet som jag väljer är att Manchester City gör mål i båda halvlekarna och det oddset betalar dubbla pengarna. Ett fint spel som med tanke på Citys offensiva progression de senaste veckorna bör ha fina chanser att gå in!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb