[raw]Dagens bästa spel: QPR – Liverpool, Balotelli gör mål i matchen, odds 1,95  @Bet365 med 5U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Söndag 19/10 kl.14.30
Spelbolag: Bet365.com


Gårdagens spel på Man City satt fint, även om laget blev ordentligt hjälpta med 3 straffar för laget! Hur som helst, en vinst är en vinst och nu blickar vi vidare för att förvalta gårdagens vinstpengar.

Matchen som är i fokus för dagen är den mellan QPR och Liverpool. Två lag som inte direkt har fått den start på säsongen som de hoppats på. QPR visste visserligen på förhand att resan i PL inte är enkel och att det förmodligen blir en del bakslag på vägen. För Liverpools del är inledningen allt annat än vad man förväntade sig. Med idel skador på nyckelspelare som bland annat Sturridge och Lallana, är det framför allt offensiven som bidragit till de bleka resultaten i seriens första matcher.

Idag är åter Sturrdige på skadelistan för Liverpool och än en gång ställs hoppet till Mr.Balotelli. Frågan som många ställer sig är huruvida Rodgers kan få den loja italienaren att dra på sig ”lagtröjan” och börja arbeta hårdare på planen? I den senaste matchen i ligan (som Liverpool vann) fick Balotelli sitta på bänken av just den anledningen – att han arbetar för lite för laget.

Till dagens match har dock Balotelli fått en hel del lovord från Rodgers. Bland annat har Balotelli uppmärksammats för sitt hårda arbete på träningarna vilket kanske äntligen kan ge utdelning på planen?

Personligen önskar jag inget hellre än att det som Rodgers säger är sant. Måtte han leverera idag när laget behöver honom som bäst.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb[/raw]