[raw]Dagens bästa spel: Liverpool – Hull, båda lagen gör mål, odds 1,80  @Bet365 med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Söndag 25/10 kl.16.00
Spelbolag: Bet365.com


Liverpool stod för en minst sagt blek insats mot Real Madrid senast och matchen blev ännu en i raden där Liverpools försvarsspel såg precis lika blekt ut som anfallsspelet.

Till dagens match mot Hull har Rodgers pratat om defensivt fokus. Laget måste bli bättre på att försvara sig över hela planen men framför allt måste man sluta släppa in mål på fasta situationer. Att Hull är ett lag som är starka på fasta situationer gör ju då saken inte särskilt mycket enklare. Dessutom är Hull ett lag som de senaste veckorna visat att man har förmågan att hota topplagen. Framför allt är det en spelare som står ut ur mängden och det är nyförvärvet på topp – Hernandez.

Många spår att Hernandez blir den spelare som kommer att ge störst avkastning när han sedermera säljs (för han kommer att säljas förr eller senare). Han har visat sig var oerhört stark i luftrummet samtidigt som han är snabb och teknisk. En komplett anfallare helt enkelt.

Med Liverpools svaga defensiva facit så här långt och med Hernandez och Hull’s förmåga att gång på gång hota topplagen väljer jag att spela att båda lagen gör mål i matchen. Visst, Liverpool har inte direkt någon anfallare i slag men man har fortfarande gott om spetskompetens som bör klara uppgiften att göra ett mål (precis som i matchen mot QPR).

För den som är sugen på att spela ett resultat bör inte 1-1 vara så långt borta här.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb[/raw]