[raw]Dagens bästa spel: Burnley – Everton, bortalaget vinner, odds 1,95  @Bet365 med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Söndag 26/10 kl.14.30
Spelbolag: Bet365.com


Everton är ett av säsongens ”jojo-lag” i Premier League. Tillsammans med sin broder från Liverpool representerar man någon form av football-hangover. För precis som fallet är med Liverpool gör Everton anno 2014/15 alldeles för få mål och skapar alldeles för lite chanser offensivt.

Trots att managern och spelfilosofin är densamma får man till spelet fullt ut i Everton. Visst, Martinez har mist Delefeou som var inlånad från Barcelona och fått Ross Barkley skadad men man har man samma stomme som förra säsongen.

Kikar man närmare på Everton under lupp så kan man dock se en liten förbättring. Det hela började med att man mirakulöst plockade en sen poäng mot Liverpool. Därefter har börjat få igång poängmaskinen något sånär. En av spelarna som har varit starkt bidragande till trendvändningen har varit Naismith. Den yviga anfallaren har levererat när ingen annan klivit fram och kanske är det han som blir säsongens man när det hela summeras längre fram i maj?

Idag möter Everton bottenlaget Burnley på bortaplan. Det är en match som man är favorit i och som man bör klara av om man följer Martinez spelidé. Segeroddset på raka 2:an ligger på 1,95 vilket får sägas vara ett riktigt bra odds för ett lag som så sakteliga är på gång!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb[/raw]