[raw]Dagens bästa spel: Newcastle – Liverpool, hemmalaget antal hörnor +5.5, odds 1,83  @Bet365 med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 1/11 kl.13.45
Spelbolag: Bet365.com


Imorgon är det dags för Bajen (Hammarby) att ta det stora steget upp till Sveriges finaste och mest prestigefyllda serie – Allsvenskan. Med en seger mot Jönköping Södra är avancemanget ett faktum. Ett oavgjort resultat eller en förlust kan innebära kvalplats.

Det som känns extra kul med matchen är såklart att det är omkring 30.000 personer som kommer att befinna sig på Tele2 Arena och heja fram matchen. Sådana siffror kan nästan bara Malmö mäta sig med och då spelar man också Champions League.

Jg har sett många matcher med Bajen den här säsongen och jag har blivit överraskad flera gånger. Allt som oftast i positiva ordalag ska sägas. Bajen har visat upp en otrolig förmåga att leverera även när man är under relativt hög press. Just det tror jag blir det som fäller avgörandet imorgon eftermiddag. Man vet vad som står på spel, man vet vad som behöver göras och man har spelare som kan prestera under press.

Den raka ettan på Hammarby har inget vidare spelvärde och går således bort. Istället blir det ett handicapspel med -0,5 i första halvlek som får mina pengar. Jag tror starkt på att Bajen tar kommandot tidigt.

Mot Allsvenskan Bajen!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb[/raw]