[raw]Dagens bästa spel: Newcastle – Liverpool, hemmalaget antal hörnor +5.5, odds 1,83  @Bet365 med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 1/11 kl.13.45
Spelbolag: Bet365.com


Det var minsann en seger som gav uttrycket ”en hårsmån ifrån” ett ansikte. Vilken match jag pratar om? Den gångna veckans ligacupmatch mellan Liverpool – Swansea naturligtvis.

På förhand var matchen ett tillfälle för Liverpool att visa att man är på uppåtgående, att spelet finns där och att man kan vara kreativa i anfallsspelet. Så här i efterhand var det precis dessa frågor som lämnades obesvarade!
Liverpool försökte krampaktigt att skapa konstruktivt spel under hela matchens gång. Swansea läste dock samtliga försök och det var egentligen bara Fabio Borini som var något som rent synonymt skulle kunna sägas vara ett hot.
Trots Borinis tappra försök var det Swansea som var det starkare laget och som egentligen förtjänade att vinna. Nu vet vi dock att Liverpool vände och vann i slutet tack vare mål av Balotelli och Lovren. En seger som fortfarande känns som en vinst helt utan inbakad sockersötmna.

I eftermiddag (den tidiga matchen) ställs Liverpool mot Newcastle på St:James Park. Liverpool och Balotelli får nu en ny chans till upprättelse. Kommer de att ta den? Högst tveksamt, Sturridge är fortfarande skadad och Balotelli är några kilometer från att vara i målform. Det största hoppet får kanske tillskrivas Borini?

Med den stora tvekan i åtanke väljer jag att spela ett överspel på hörnor för hemmalaget. Med Liverpools tveksamma självförtroende känns det inte omöjligt att Newcastle kan skaka fram minst sex hörnor till 1,83!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb[/raw]