Vinn Resa Till Champions League Finalen

Tag chansen att vinna en resa till Champions League finalen 2015! Fram till 11 december har du nu chansen att tävla till dig en resa för två till Champions League-finalen den 6 juni 2015 i Berlin där också hotell ingår. Unibet står för tävlingen och alla de fina priserna!

Den här Champions League säsongen är det Olympiastadion i Berlin som är värd för den stora Champions League finalen och dit kan du få åka om du sätter det högsta oddset på Champions League och Europa League. Dessutom får tvåan i tävlingen en resa till Europa League finalen på Stadion Narodowy i Warszawa. Det delas också ut veckopriser under hela tävlingen. Unibets tävling pågår till och med den 11 december då gruppspelet avgjorts.

Vill man uppleva en av världens allra största fotbollsmatcher på plats ska man se till att pricka in det högsta oddset på Champions League och Europa League under säsongen. Efter varje omgång publiceras veckovinnarna i omgången, som får ett cashpris, och vilket som är det ledande oddset i tävlingen. Skulle du inte vara med från första början så har du chansen att haka på i tävlingen när som helst under gruppspelet. Det är tillåtet med såväl singelspel som kombinationer före match eller live, men det är endast spel på Champions League och/eller Europa League den innevarande omgången som räknas.

Högst odds vinner resan till Champions League finalen

  • Placera ett vinnande spel på veckans Champions League och/eller Europa League på Unibet, du kan välja fritt bland alla oddsmarknader som 1X2, Över/under, Handicap, Målskytt, HT/FT, Liveodds, Specialare o.s.v. Du kan spela singlar, dubblar, tripplar o.s.v, och dessutom lägga så många spel du vill.
  • Spelaren med högst odds på Champions League och/eller Europa League under gruppspelet vinner. Tävlingen avslutas efter att gruppspelet avgjorts den 11 december.
  • Minimuminsatsen per spel är 50 kr.
  • Endast vinnande spel räknas i tävlingen.
  • Du hittar tävlingen på Unibets hemsida under oddskampanjer där du anmäler dig. Där publiceras också kontinuerligt vem som har högst odds totalt så att du inför varje omgång vet vilket som är oddset att slå.

Leaderboard (i skrivande stund 2014-11-01)

ODDSET ATT SLÅ: 90,00
Efter den tredje omgången leder Toarp1 med oddset 90,00. Han livespelade slutresultatet 2-1 mellan Liverpool och Ludogoretz Razgrad till oddset 90,00.
Genom att anmäla mig accepterar jag regler och villkor.

Veckopriser

POSITION VECKOPRIS
1 2000 kr
2 1000 kr
3 500 kr

Priser i totaltävlingen

POSITION PRIS
1 Resa för två till Champions League-finalen den 6 juni i Berlin. Hotell ingår.
2 Resa för två till Europa League-finalen den 27 maj i Warszawa. Hotell ingår.
3 7500 kr
4 6000 kr
5 5000 kr
6 4000 kr
7 3000 kr
8 2500 kr
9 2000 kr
10 1000 kr