Celtic har fått en ny svensk kelgris vid namn John Guidetti i sitt lag! Nu får du se honom gratis via live stream på Unibet-TV i matchen Aberdeen – Celtic kl. 13:30 på söndag. Inte sedan Henrik Larssons framfart i Celtictröjan mellan åren 1997–2004 har Celtic varit så intressant för svenska folket att följa. Det börjar återigen likna något av hysteri när John Guidetti fått en pangstart i den skotska klubben med nio mål på lika många matcher. Celticfansen bara älskar honom och vi svenskar har återigen fått stunder av fotbollsgodis att njuta av genom hans framträdanden på fotbollsplanerna.

John Guidetti, Henrik Larsson och Zlatan Ibrahimovic

Aberdeen - Celtic med John Guidetti i högform

Som många vet har Guidetti varit skadad under längre perioder och många av oss som följde honom noggrant under hans succéfyllda säsong i holländska klubben Feyenoord blev otroligt bedrövade av hans öde med efterföljande långtidsskada kort därefter. Sedan dess har vi väntat och väntat på hans efterlängtade comeback. Och comebackerna har kommit några gånger men alltid varit väldigt korta och följts av ytterligare skadeproblem, tills nu! Celtic fick låna honom från storklubben Manchester City sent i somras och Svenske John Guidetti har på kort tid blivit Celtics hjälte nummer 1. Då är det förstås svårt att inte dra paralleller med Henrik Larsson även om vi måste säga att det är långt kvar innan John Guidetti kan mäta sig med Henrik Larssons storhet som närmast fått ikonstatus efter sin sejour i Celtic för drygt tio år sedan. Men skönt är att vi fått en till svensk att skrika ut vår glädje åt under matcherna på tv förutom Zlatan Ibrahimović i PSG som vi är vana att se. Inte för att vi är trötta på vår folkkära Zlatan, tvärtom, vi är bara glada att få ännu fler tillfällen till att se underbara mål från svenska fötter på fotbollsarenorna ute i Europa. Vi älskart!

Aberdeen – Celtic Live Stream söndag kl. 13:30

Se Aberdeen – Celtic med John Guidetti i högform på söndag kl. 13:30 via Live Stream på Unibet-TV.

Match: Aberdeen – Celtic

Datum: 2014-11-09

Matchstart: Söndag kl. 13:30

Håll ögonen på: John Guidetti med nummer nio på ryggen

TV-kanal: Unibet-TV (Gratis) Läs mer om Live Stream och Unibet-TV här