[raw]Dagens bästa spel: Liverpool – Chelsea, bortalaget gör mål i 1:a halvlek, odds 1,61  @Bet365 med 5U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 8/11 kl.13.45
Spelbolag: Bet365.com


Den senaste tidens resultat har verkligen inte gått Liverpools väg. Förlust mot Newcastle med uddamålet och storförlust mot Real Madrid. Visst, siffrorna hölls nere men man hade inte mycket att säga till om what so ever. Ronaldo och Benzema var klasser bättre än Liverpools offensiva krafter.

Idag står man inför ett nytt tufft uppdrag då det är förra årets ligaseger-marodörer Chelsea som kommer på besök till Anfield. Varför är Chelsea marodörer undrar du kanske? Jo av den enkla anledningen att Mourinho beordrade sitt lag att parkera den blå bussen framför det egna målet. När så Liverpool till slut fick kasta fram allt man hade till förfogande gjorde Demba Ba mål på en kontring. Med målet krossade så Chelsea hela Liverpools titeldrömmar.

Idag drabbas lagen samman utifrån lite andra förutsättningar. Liverpool letar förtvivlat efter fjolårets goda spel. Framför allt letar man efter offensiva lösningar som fungerar. Balotellis start känns lite typisk ”Fernando Torres” men förhoppningsvis blir inte den mållösa sviten lika lång som den blev för spanjoren.

Att Chelsea vinner till 2,25 känn riktigt spelvärt men Liverpoolhjärtat gör det spelet omöjligt för egen del. Istället blir det överspelet på att Chelsea gör mål i 1:a halvlek till 1,61 som får mina pengar. Liverpool har haft förtvivlat svårt att hålla tätt bakåt och när Chelsea ångar på för ett bekvämt ledningsmål tror jag att man får svårt att hålla emot.

Hjärtat hoppas på hemmaseger men hjärnan säger något annat…

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb[/raw]