[raw]Dagens bästa spel: Swansea – Arsenal, bortalaget vinner, +2,5 mål i matchen, odds 3,10  @Bet365 med 5U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Söndag 9/11 kl.17.00
Spelbolag: Bet365.com


Idag är dagen då Arsenal måste visa sina fans och övriga lag i Premier League att man är att räkna med. Man måste visa att man är bättre än 3-3 mot Anderlecht och man måste visa att man kan vinna trots att formen inte är genuin. Spelare som Welbeck och Sanchez måste få valuta för sitt slit och sina prestationer. Fansen som kommer och tittar på sitt kära Arsenal måste äntligen få valuta för sina surt betalda pengar.

Visst, nu kanske det inte kommer tiotusentals fans till Wales för att se Arsenal på bortaplan men de som åker bör ändå få upprättelse. Arsenal måste börja leverera och man måste framför allt börja säkra sina segrar.
Inför dagens match får man tillbaka Wilshere och om möjligt även Walcott. Den sistnämnda får dock kanske nöja sig med någon minuts spel på sin höjd. Det tar sin lilla tid att komma tillbaka efter skada.

Lagets startelva ser dock riktigt stark ut och trots att man saknar Arteta så ser man numret större ut än Swansea. Kan man bara få koll på assistkungen Sigurdsson och måltjuven Bony bör man kunna manövrera ut Swansea och stå med segern efter 90 minuter.

Jag är övertygad om att Arsenal gör minst två mål. Dock kan man mycket väl släppa in ett bakåt så jag avstår hcp-spel. Istället spelar jag Arsenal vinner +2,5 mål i matchen till fint odds.
Tips på slutresultat; 1-2!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb[/raw]