[raw]Dagens bästa spel: Montenegro – Sverige, bortalaget vinner 1:a halvlek 0,0 asian , odds 1,60  @Bet365 med 7U
Land: Internationellt
Liga/Cup: EM-kval
Spelstopp: Lördag 15/11 kl.19.45
Spelbolag: Bet365.com


Ikväll är det en åter en viktig match för Sverige om man ska göra verklighet av drömmarna om EM 2016. Dagens motståndare Montenegro ligger precis bakom Sverige i gruppen och kommer till matchen med en något osäker form. Laget har visat sig vara relativt svårslagna då de exempelvis endast förlorade med 0-1 mot Österrike.

Sverige har ju som bekant inte direkt övertygat som kollektiv de senaste månaderna. Anfallsspelet är otroligt beroende av Zlatan (kommer det någonsin att bli annorlunda?) och försvarsspelet ser allt annat än synkat ut. Till detta kommer även det faktum att Isaksson längst bak, fortsätter att ingjuta en falsk säkerhet.

Sverige är naturligtvis favorit till segern, trots att man spelar på bortaplan. Senast lagen möttes vann Sverige med 2-1 så lite historisk fördel finns det att luta sig mot också. Segeroddset på Sverige är fint tilltaget. Det ligger nämligen på dryga 2,40 hos Bet365. För alla som gillar att tippa med hjärtat är det oddset riktigt bra. Om du istället tippar med sikte på att gärna göra dig lite saldo i kassan rekommenderas spelet att Sverige vinner 1:a halvlek asian 0,0 till 1,60. Blir det oavgjort i halvtid (stor risk för det) ger detta spel pengarna tillbaka.
Personligen tror jag att Sverige vinner med 2-1 med ett halvtidsresultat på 0-1.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb[/raw]