Ikväll kl. 19.00 kan du se tennisfinalen i ATP World Tour Finals mellan Novak Djokovic – Roger Federer via Live Stream på Unibet-TV.

ATP World Tour Finals Novak Djokovic - Roger Federer

Det är de mest spännande tänkbara förutsättningarna inför denna stora final i ATP slutspelet, ATP World Tour Finals. Två giganter inom tennis möter varandra där ena finalmotståndaren Novak Djokovic är rankad som världsetta och på andra sidan nätet finns den pånyttfödde Roger Federer som tagit sig tillbaka till världstoppen och är rankad som tvåa för tillfället. Vi tittar lite närmare på hur de båda spelarna tog sig till final.

Se finalen i ATP World Tour Finals mellan Novak Djokovic – Roger Federer via Live Stream på Unibet-TV med matchstart kl. 19:05.

Novak Djokovic i ATP World Tour Finals 2014

Novak Djokovic som är regerande mästare har tagit sig till årets final i ATP World Tour Finals 2014 genom att krossa måtståndarna. Han har vunnit sina matcher med sammanlagt 6-0 i set och 36-9 i gem. När det gäller serveess har Novak Djokovic lyckats slå in 13 bollar så här långt i turneringen. Djokovic har vunnit ATP World Tour Finals tre gånger tidigare 2008, 2012 och 2013.

Snabbfakta: 27 år, föddes i Belgrad, Serbien, bor i Monte Carlo i Monaco, är 188 cm lång och väger 80 kg, spelar högerhänt.

Motståndare som Novak Djokovic slagit ut i turneringen på vägen till final i ATP World Tour Finals:

Stan Wawrinka
Tomas Berdych
Marin Cilic

Roger Federer i ATP World Tour Finals 2014

Roger Federer har inte varit sämre han än vad kvällens finalmoståndare presterat hittills i ATP slutspelet 2014. Federer har slagit in bollarna på rätt sida om linjerna och tvålat till sina motståndare rejält en efter en med 6-0 i set och 37-13 i gem totalt i mötena. Hela sexton serveess har dunkats in från Roger Federers tennisracket.

Snabbfakta: 33 år, föddes i Basel, Schweiz, bor i Bottmingen i Schweiz, är 185 cm lång och väger 85 kg, spelar högerhänt.

Motståndare som Roger Federer slagit ut på sin väg till final i ATP World Tour Finals:

Kei Nishikori
Andy Murray
Milos Raonic

Odds för matchen Novak Djokovic – Roger Federer

Oddsen är hämtade från Unibet Sport!

Novak Djokovic - Roger Federer odds

Novak Djokovic - Roger Federer