Dagens bästa spel: Belgien – Wales, dubbelchans ”X2” , odds 3,25  @Bet365 med 7U
Land: Internationellt
Liga/Cup: EM-kval
Spelstopp: Söndag 16/11 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Gårdagens debacle i Montenegro har förmodligen alla svenskar gjort sitt bästa för att glömma. Att spela 1-1 mot ett landslag som inte existerat mer än ett par år är inte okej. Att Mjällby dessutom sitter och säger att mittbacksparet agerat ”prickfritt” under första halvlek är nästan ännu värre.

Men nog ordat om gårdagens svenska tillkortakommande. Idag är det åter dags för EM-kval och förutom att Norge spelar en svår bortamatch mot Azerbadjan så spelar Island en viktig bortamatch mot Tjeckien. Visst håller vi en liten tumme för våra nordiska grannar?

Den match som jag dock väljer att uppmärksamma lite extra är den mellan Belgien och Wales. ”Lilla” Wales leder gruppen efter att ha genomfört en riktigt bra start på kvalet. Belgien ligger strax bakom och jagar revansch sedan man ”bara” fick med sig ett kryss senast lagen möttes.

Wales har ett spännande lag och den status man har i dag är inte helt olik den som Belgien hade för några år sedan. Man är en spännande underdog som ingen riktigt räknar med. Man har flera tongivande spelare, bland annat Joe Allen, Bale och Ramsey. Kanske kan dessa herrar åter hjälpa sitt lag mot nya poäng idag?

Belgien saknar kapten Kompany och har en Hazard i någorlunda form. Felliani är precis lika usel (rent ut sagt!) som han varit det senaste året så honom ger jag inte mycket för.

Med utgångsläget i vardera lag och den senaste tidens form håller jag spelet på dubbelchans ”X2” till oddset 3.25 som kvällens bästa spel. Vad sägs om slutresultatet 1-1?

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb