Inatt kl. 00.45 kan du se Superclásico mellan Boca Juniors – River Plate via gratis Live Stream på Unibet-TV!

Se Boca Juniors - River Plate Live Stream inatt kl. 00.45

Superclásico – världens hetaste fotbollsderby

Superclásico med Boca Juniors och River Plate är ett av världens absolut hetaste fotbollsderbyn man kan uppleva. Båda lagen har sin hemvist i mångmiljonstaden tillika huvudstaden Buenos Aires i Argentina. Knappt tre miljoner invånare i staden är uppdelade i två stora fanskaror som håller på sitt respektive favoritlag. Boca Juniors och River Plate är Argentinas i särklass mest kända och mest framgångsrika klubblag och många Argentinska fotbollsstjärnor har passerat någon av dessa två fotbollsklubbar, vad sägs till exempel om en fotbollsspelare som Maradona! Och det är inte bara i Buenos Aires som fansen finns utan nästan hela Argentinas fotbollsfans håller på något av de två lagen vilket är mycket ovanligt jämförelsevis med andra länder. Mer än 70 % av befolkningen i Argentina är fans till de bägge lagen där nattens hemmalag Boca Juniors sägs ha 40 % på sin sida medan bortalaget River Plate har ca 33 % av av alla Argentinas fotbollsfans hejandes på dem. Missa inte att se Boca Juniors – River Plate Live Stream!

TILL GRATIS UNIBET-TV LIVE STREAM HÄR!

Kolla här in några inspirationsvideor inför nattens heta match Boca Juniors – River Plate som du ser via Live Stream på Unibet-TV.

Boca Juniors v River Plate (Football’s Greatest)

Ultras World in Buenos Aires – Boca Juniors vs River Plate (30.03.2014)

Boca Juniors vs. River Plate Argentina football soccer fans

Spela på Boca Juniors – River Plate

Naturligtvis kan du också spela på Boca Juniors – River Plate. Unibet har alla odds för Superclásico där du kan välja mellan att spel på Dubbelchans, Halvtid, Båda lagen gör mål, Fulltid, Halvtid, Matchspel, Andra halvlek, och mycket mera. Du kan också livebetta under matchens gång vilket gör matchen extra spännande! Alla odds finns på Unibet! Kika också gärna in på vår sida om live stream!

Odds Boca Juniors - River Plate