Eibar – Real Madrid sänds i direktsändning via gratis Live Stream på Unibet-TV kl. 18.00 idag lördag!

Inför mötet med Eibar leder Real Madrid Spanka ligan La Liga (PimeraDivision) precis före Atletico Madrid och FC Barcelona. Det ser ut som att ligatiteln även i år kommer att stå mellan dessa tre lag. Cristiano Ronaldo fortsätter att leverera och har öst in mål i seriespelet så här långt. Nu är det bortamatch mot elfteplacerade Eibar som dock inte ska räknas bort då de har favör av hemmaplan i denna match.

Se Eibar – Real Madrid via gratis Live Stream på Unibet-TV kl. 18.00!

Real Madrid ställer upp med följande trupp:

Målvakter: Casillas, Keylor Navas och Pacheco.
Försvarare: Varane, Pepe, Ramos, Coentrao, Marcelo, Carvajal, Arbeloa och Nacho.
Mittfältare: Kroos, James, Bale, Khedira, Isco och Medrán.
Anafallare: Cristiano Ronaldo, Benzema och Chicharito.

Cristiano Ronaldo Real Madrid

Odds på matchen Eibar – Real Madrid

Här är dagens odds för matchen Eibar – Real Madrid. Du ser också matchen på Unibet-TV och vill du se ytterligare matcher och andra sporter än just fotboll så kan du läsa om de största spelbolagens Live stream utbud här!Eibar - Real Madrid Live Stream på Unibet-TV kl. 18.00