Dagens bästa spel: Man City – Swansea, bortalaget vinner +2 asian, odds 1,45  @Bet365 med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 22/11 kl.15.55
Spelbolag: Bet365.com


Vad är det som händer i gubben Pellegrinis lag? Förutom Kun Aguero är det knappt någon som levererar. Okej, Joe Hart får faktiskt godkänt. Hans insatser mot QPR innan uppehållet var det som räddade dagen från att bli en City-katastrof.

Om City har återhämtat sig under landslagsuppehållet återstår att se. Flera spelare har deltagit i landskamper så kanske har uppehållet gjort mer skada än nytta?

Dagens motståndare för City hemma på Ethiad är Swansea. Inför matchen är City rejäla favoriter enligt oddsbolagen. Segeroddset ligger på katastrofalt låga 1,36 vilket är en ofantlig överskattning för ett lag som långt ifrån imponerar i dagsläget.

Swansea kommer närmast från en stark seger mot Arsenal (2-1) och bör ha relativt goda chanser här. Kan Gary Monk och hans mannar bara skära av Aguero från straffområdet ligger inte poängen långt borta. Vad som också talar för Swansea är att City saknar Dzeko som anfallsalternativ samtidigt som man får tillbaka Routledge och Shelvey för egen del.

Enligt mig baseras oddssättningen endast på att City står som hemmalag. Ingenting i lagets spel vittnar i dagsläget om att man är ”så” mycket bättre än Swansea som 1,36. Jag väljer således att sätta mina pengar på Swanseas favör. Spelet jag väljer blir ett överspel asian-style på att Swansea vinner +2 mål. Oddset för det spelet betalas godkända 1,5 gånger pengarna.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb