Dagens bästa spel: Crystal Palace – Liverpool, bortalaget vinner, odds 1,90  @Bet365 med 5U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Söndag 23/11 kl.13.45
Spelbolag: Bet365.com


Liverpool fortsätter allt jämt sin kräftgång och poängen rullar inte direkt in på löpande band. Anfallsspelet är fortsatt satt under kraftig press och media är inte nådiga mot vare sig Rodgers eller Balotelli just nu.

Så hur kommer det då sig att jag väljer att spela segerspel på Liverpool trots dessa bistra tider? Först och främst så beror det på Crystal Palace och deras egen blandning av naivt försvarsspel och gedigen lagkänsla. Man har en hel radda offensivt kraftfulla spelare men man har ett försvarsspel som inte är det snabbaste eller tightaste. Man har fem matcher utan seger och man släpper in fasligt mycket mål. Säga vad man vill om Liverpool men de rämnar inte defensiven helt och hållet. På de två senaste matcherna har man förlorat med uddamålet. Då har motståndet hetat Real Madrid och Chelsea.

Till dagens match förväntas Liverpool starta med Lambert på topp då Balotelli har varit lite småskadad under veckan. Det bör vara relativt säkert att den bitiga italienaren kommer in till spel i andra halvlek.
Jag förväntar mig ingen målfest i den här matchen. Liverpool letar frenetiskt efter någon som kan göra målen framåt. I dagsläget leder Sterling den interna skytteligan på tre mål vilket naturligtvis inte är bra. Vad som dock känns som en viktig faktor här är att Crystal Palace är det lag som släppt in flest mål i 2:a halvlek. Kanske kan en viss Balotelli komma in i 60:e minuten och frälsa laget med ett segermål?

Idag väljer jag att spela lågt på Liverpoolseger till fina oddset 1,90. Kalla mig dåre kanske, men någon gång lossnar det för Liverpools anfallare.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb