Malmö FF – Juventus möts ikväll kl. 20:45 i Grupp A i Champions League gruppspelet och du vet väl att du kan spela livebetting under hela matchen!

För Malmös del är kvällens match direkt avgörande för om man ska ha en chans att gå vidare till nästa omgång i Champions League slutspelet. Så här långt har Malmö FF skrapat ihop  tre poäng på de fyra inledande matcherna och på det ligger man sist i sin grupp med kvällens motståndare Juventus på platsen framför med sex poäng. Atlético Madrid har hittills spelat bäst och leder gruppen på nio poäng med tre segrar och en förlust. Närmast skuggar Olympiacos på andraplatsen.

Champions League Grupp A tabellen

Spela LiveBet på Malmö FF – Juventus

Det finns massor av livebetting varianter att spela på under matchens gång mellan Malmö FF och Juventus. Det roliga med Livebetting är ju att oddsen hela tiden ändras vartefter matchen pågår. Det går därför att göra några fina klipp där matchbilden visar något som kanske de datorgenererade oddsen inte ser på samma sätt. Vi rabblar upp några av odds alternativen här men för att se hela utbudet ska du naturligtvis gå in på NordicBet Odds och leta dig fram till Champions League matchen Malmö FF – Juventus. Du kan precis som innan matchen även under matchen spela på till exempel; Matchvinnare, Resultat, Dubbelchans, Antal mål, Båda lagen gör mål, Hemmalaget gör mål, Bortalaget gör mål, Vilket lag kommer göra det första målet, Vilket lag kommer göra det sista målet, Halvtidsresultat, Förste målskytt, Siste målskytt och så vidare.

NordicBet Livebetting Malmö FF – Juventus

Här ser du oddsen i skrivande stund hos NordicBet. Oddsen ändras sedan under matchens gång.

Markus Rosenberg

Markus Rosenberg Malmö FF

Det vimlar av klasspelare i italienska Juventus och nu möter man skånelaget Malmö FF från lilla Sverige som har sitt största (och enda) affischnamn i Markus Rosenberg. Men man har överraskat flera gånger om det här året och skakat storlagen på sin hemmaarena Swedbank Stadion. Särskilt i kvalspelet till Champions League var man heta och slog ut lag som bland annat Sparta Prag och FC Salzburg. I gruppspelet har man vunnit sin hemmamatch mot Olymiacos med 2-0 där Markus Rosenberg blev stor matchhjälte genom att göra båda målen. Det är för övrigt de enda målen Malmö FF orkat mäkta med under de fyra inledande gruppspelsmatcherna. Men vi kanske får se Rosenberg avgöra matchen mot Juventus ikväll? Vad kul det vore att få se Markus Rosenberg som nu hyllas genom en nyproducerad konstinstallation göra mål bakom målvakten och världsstjärnan Gianluigi Buffon i Juventus!

Vill du veta mer om Livebetting så spana in artikeln om Livebetting i vår Spelskola.

Malmö FF:s presskonferens inför Juventus hemma