Den tidiga lördagsmatchen Motherwell Celtic kan bli en riktig målkavalkad med John Guidetti i huvudrollen! Se allt i direktsändning på Unibet TV helt gratis! Matchstart kl. 13.45.

Till Motherwell – Celtic på Unibet TV NU!
Motherwell Celtic med Guidetti på Unibet TV

Det kan bli en sjunde ligaseger i rad för Celtic denna helg . Måndagens seger över Partick Thistle var Celtics sjätte i rad i skotska ligan vilket gav dem en lite ledning i tabellen framför tvåan Inverness och ligatrean Dundee United. Det kan nu bli en sjunde seger i rad om man besegrar Motherwell!

Både Guidetti och Lustig i matchen Motherwell Celtic?

Troligen kommer Celtic dominera denna bortamatch mot Motherwell fullständigt då det skiljer ett par klasser mellan lagen. Motherwell ligger just nu på en tionde plats av tolv men kan få krafter på grund av sin hemmapublik. Celtic förväntas ha mycket bollinnehav och tror enligt dem själva på att det kan bli ganska tufft att bryta ner försvarsställningarna hos Motherwell som säkerligen kommer backa hemåt och satsa på kontringsfotboll. Här behöver Celtic sätta tempo på bollen och även få upp sin defensiv högt upp i plan för att på så sätt hålla motståndaren under tryck och förhoppningsvis kommer detta att öppna upp dem och ge de mål som säkrar en vinst. Här hoppas vi förstås på att John Guidetti kan pytsa ett par baljor under matchen och fortsätta hans målsuccé i den grönvitrandiga tröjan! Det ska också bli roligt att se om lagets andre svensk Mikael Lustig får komma in och spela då han nu sägs vara tillbaka från en tids skadefrånvaro.

Live Stream utbud

Förkovra dig i spelbolagens Live Stream utbud! Här kan du läsa om vilka sporter som direktsänds live helt gratis hos Bet365, Unibet, Betsson, NordicBet och Expekt. Det kan exempelvis vara sporter som Fotboll, Ishockey, Tennis, UFC/MMA kampsport, Dart och mycket mycket mer!