Serie A fortsätter ligaspelet med fem matcher under söndagen den 7 december. De på förhand mest spännande matcherna vi har att se fram emot att kolla på är eftermiddagsmatchen mellan Genoa och Milan samt kvällsmatchen Inter mot Udinese. Sjätteplacerade Milan gästar hemmastarka Genoa som överraskat många den här säsongen genom att så här långt in i säsongen vara med och fightas i toppen. Man ligger fyra i tabellen inför mötet med Milan och en seger för Genoalaget är naturligtvis av största vikt vilket skulle innebära ytterligare distans ned till Milan och övriga lag där bakom. Varken Genoa eller Milan, kan vi säga redan nu, har inte med Serie A titeln att göra då de två topplagen Juventus och Roma spelar i en klass för sig och har dragit ifrån alla övriga lag stort. Däremot är nog siktet inställt på att försöka nå en tredjeplats som för närvarande Napoli abonnerar på.

Serie A Live Stream ser du gratis på Unibet TV!

Serie A Live Stream 2014-12-07

Kl: 12:30 Napoli – Empoli

Kl: 15:00 Genoa – Milan Inför Genoa – Milan

Kl: 15:00 Parma – Lazio

Kl: 15:00 Atalanta – Cesena

Kl: 20:45 Inter – Udinese

Svenskt Spel visar dig var du kan se massor av Live Stream Sport helt gratis!