I kvällens match i Champions League är det sista chansen för Malmö FF att ta sig vidare till Europa League och för att göra det måste man vinna över hemmastarka Olympiakos. Men även Olympiakos har lika mycket att spela för då det är mellan kvällens kombattanter som Europa League biljetten ska spelas om. Det är de två jumbolagen i sin Champions League grupp som nu har en sista match att fightas om och visa att man vill och kan gå vidare till nästa Europaäventyr. Säkerligen blir en intressant match med många vändningar under matchens gång. Vi tänker göra matchen ännu mer spännande genom Livespel!

För Malmö FF väntar en tuff match

Det är inte bara mot det grekiska laget Olympiakos som man förväntar sig tufft motstånd, även ökända hemmafansen på arenan Karaiskakis Stadion väntar Malmö FF. tränaren Åge Hareide kommer inför Olymiakos – Malmö FF att ändra om en del i laget vilket förhoppningsvis överraskar motståndarna en del.

Livespel på Olympiakos – Malmö FF

Vi har valt att kolla in Livespel alternativen för kvällens match Olympiakos – Malmö FF hos Betsson.

Det finns massor att Livespela på under matchen och här gäller det att hitta vilket spel som känns mest rätt för varje situation som uppstår under matchens gång. Bland annat har du dessa alternativ att spela på under större delen av matchen: Matchvinnare, Handikapp, Dubbelchans, Rätt resultat, Hur många mål blir det i matchen under ordinarie tid, Hur många mål gör hemmalaget under ordinarie matchtid, Hur många mål gör bortalaget under ordinarie matchtid, Antal mål, Antal mål hemmalag, Antal mål bortalag, Hemmalaget gör mål, bortalaget göt mål, Halvlek med flest mål, Innehåller matchen ett självmål, Första målet, Sista lag att göra mål, Halvtid, Antal mål första halvlek, Rätt resultat första halvlek, Hemmalaget gör mål i båda halvlekarna, Bortalaget vinner antingen första eller andra halvlek, Förste målskytt, och sedan har vi en hel del specialare att spela på. Men alla liveodds att spela på hittar du som sagt var under matchen Olympiakos – Malmö FF hos Betsson. Vill du veta mer om Livespel (Livebetting) så kan du läsa om Livebetting i vår Spelskola. Matchen startar kl. 20:45 ikväll tisdag 9 december.

Olympiakos – Malmö FF Livespel