Helgens bästa fotbollsmatcher på TV!

Helgens bästa fotbollsmatcher på TV!

Sugen att se på fotboll i helgen? Vi guidar dig till helgens bästa fotbollsmatcher längre ner här med t.ex. PSG, Real Madrid, FC Barcelona, Atlético Madrid, Juventus, Roma och Milan. Alla matcher ser du helt gratis på Unibet TV!

Helgens matchprogram:

Fredag 12 december

Kl. 20:45 Almeria – Real Madrid

Lördag 13 december

Kl. 16:00 Getafe – FC Barcelona

Söndag 14 december

Kl. 12:30 Juventus – Sampdoria

Kl. 15:00 Genoa – Roma

Kl. 17:00 Guingamp – Paris SG

Kl. 19:00 Atlético Madrid – Villarreal

Kl. 20:45 Milan – Napoli

Unibet TV visar helgens bästa fotbollsmatcher

TILL UNIBET TV HÄR!

I helgen ser fotbollsprogrammet extra bra ut om man vill rikta in sig på att få se så många matcher som möjligt med alla de bästa lagen i den europeiska ligafotbollen. Vi riktar in oss på ligorna La Liga, Serie A och Ligue 1 och matcher med de bästa och största lagen.

Kostar Unibet-TV något?

Nej, Unibet TV är gratis. Du behöver bara vara registrerad som kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot (exempelvis 100kr som du sedan kan ha ligga kvar där om du vill). Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna.

Matcher från La Liga, Serie A och Ligue 1

Redan nu ikväll får vi njuta av härlig fredagsunderhållning i form av match i spanska ligan mellan Almeria och Real Madrid. Inför kvällens match leder Real Madrid La Liga med två poäng före FC Barcelona och man har fyra poäng ner till trean Atlético Madrid. Almeria bör bli en munsbit för Real trots bortaplan då man hittar hemmalaget nere i bottenskiktet av tabellen.

På lördag har vi återigen siktet inställt på La Liga med en enda eftermiddagsmatch med just titelutmanaren FC Barcelona i huvudrollen. Barca gästar hemmastarka Getafe men det skiljer även här flera klasser mellan lagen en normal dag. Dock kanske FC Barcelona har en liten baksmälla i och med den fina vinsten tidigare i veckan över Paris SG i Champions League men det ska mycket till ändå för att det inte ska bli en katalansk seger på lördag.

Söndagen är den stora fotbollsdagen den här helgen där matcher med storlagen inblandade avlöser varandra i ett. Vi börjar med två mycket intressanta matcher! Det börjar redan vid lunchtid med den tidiga matchen Juventus – Sampdoria. Det ser ut som att Scudetton står mellan Juventus och Roma även i år, precis som förra året, då det skiljer endast tre poäng lagen åt. Och nu möter Juventus ett svårslaget Sampdoria som spelat väldigt bra i år och ligger fyra i tabellen. Tuff match väntas! Men strax efter att den matchen är slut väntar om möjligt en ännu tuffare match mellan ligatrean Genoa som på sin hemmaplan tar emot Roma. Oj vilken match det här kan bli! Och varför stanna upp där? När domaren blåst slutsignal i visselpipan i Genua påbörjas nästa heta match i grannlandet Frankrike med vår egen fotbollsikon Zlatan på plan. Paris SG åker till Guingamp för att kamma hem tre poäng. Inget annat är acceptabelt, och man ligger för närvarande faktiskt ”bara” på en andraplats i Ligue 1 tabellen efter Marseille. Matcherna fortsätter slag i slag denna söndag och avslutas i tur och ordning med toppmatcherna Atlético Madrid – Villarreal och Milan – Napoli. Jag måste säga att det här är ett perfekt schema för TV tittande fotbollsunderhållning denna helg, eller vad säger du? Kanske skulle man kunnat sticka emellan med någon Premier League match på lördagen men de visas ju tyvärr inte av Unibet TV.