Dagens bästa spel: West Bromwich  – Aston Villa, bortalaget vinner, odds 3,85  @Bet365 med 7U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: lördag 13/12 kl.16.00
Spelbolag: Bet365.com


En av de mest spännande matcherna från lördagens fotbollsprogram är den mellan West Brom och Aston Villa i PL. West Brom befinner sig i fritt fall och fansen har snart slut på tålamod med manager Irvine. Detta har lett till en hel del ursäktande presskonferenser från West Brom och senast gick man ut och försökte be om uppskov genom att hänvisa till utvecklingen hos West Ham,

Detta känns väldigt tung och om inte West Brom levererar idag tror jag att det är överhängande att herr Irvine får kicken.

Att dagens motståndare är Aston Villa gör inte läget enklare. Birmingham-laget har vänt sin negativa trend och ser nu ut att vara ett lag på gång. Man har fått tillbaka Benteke på topp och har i stort sett sitt starkaste lag tillgängligt. Matchen mot West Brom är dessutom lite av ett Midlands derby så det finns extra prestige till råga på allt.

West Brom spelar med kniven på strupen då de behöver poäng. De spelar på hemmaplan och fansen förväntar sig en vinst. Förutsättningarna är dock inte riktigt som de bör vara. Man saknar Anichebe och eventuellt Berahino samt dessutom Hunt och Olsson. Det ser med andra ord lite skralt ut.

Det som är riktigt härligt i förhållande till den här matchen är att segeroddset på Aston Villa ligger på fina 3,85! Detta gör att Aston Villa mycket väl kan vara december månads riktigt fina oddsbank.

Matchen slutar minst 0-2 och Benteke gör ett!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb