Varför biter Suarez? Det är den mest sökta frågan på Google under 2014 och Svenskt Spel ger dig svar på frågan! Dessutom hittar du längre ner olika spel med odds på att Suarez biter igen!

Varför biter Suarez

Varför biter Suarez?

Suarez har bitit tre spelare

I fotbolls-VM 2014 i Brasilien i somras biter Luis Suárez italienaren Giorgio Chiellini under matchen Uruguay – Italien. Det var tredje gången Suarez bet en annan fotbollsspelare under sin fotbollskarriär. I alla fall vad vi vet om. Bettet kom för de allra flesta som en total överraskning trots hans två tidigare uppmärksammade incidenter. Man diskuterade efter Suarez andra bitangrepp att han nog lärt sig en rejäl läxa och aldrig skulle vara så dum så att han gjorde det en tredje gång. Det var till och med så att man på spelbolaget Betsafe kunde spela på om Luis Suarez skulle bita någon under fotbools-VM till 175 gånger pengarna!

Så här gick diskussionen i BeanymanSports You Tube-kanal om Suarez bitattack på Chiellini efter matchen.

Suarez blev uppmärksammad för första gången med sitt bitbeteende i en match 2010 mellan Ajax och PSV Eindhoven då han var en Ajax spelare och bet PSV spelaren Otman Bakkal i halsen. För det bettet fick han sju matchers avstängning och mycket medial uppmärksamhet i framförallt Holland. Eftersom SuareZ då inte hade blommat ut som en världsspelare är det inte ett tilltag som många av oss kommer ihåg.

Andra bettet kom några år senare när Luis Suárez, då spelandes i Liverpool, möter Chelsea. Han var i den matchen inte bara sugen på att vinna över Chelsea utan också sugen på att ta sig en bit av Chelsea spelaren Branislav Ivanovic. Nu blev straffet ännu hårdare med 10 matchers avstängning och stor medial uppmärksamhet! Dels för att Suarez nu var en världsspelare och för att det här var andra gången det skedde och därför inte längre kan ses som en olycklig engångsföreteelse. Men värre skulle det alltså bli när han en tredje gång biter en motståndare och dessutom i ett fotboills-VM i Brasilien som är ett av väldens absolut mest mediebevakade sportevenemang!

Därför biter Suarez andra spelare

När det gäller frågan Varför biter Suarez så får vi säga att psykologen Eva Kimonis, som är expert på aggressivt och våldsamt anti socialt beteende, är sanningen väldigt nära. Beteendet är barnsligt! Eva Kimonis säger att bitbeteendet främst finns hos barn och att det inte är lätt att sluta bitas. Hon fortsätter resonemanget. ”Att bita som vuxen är ovanligt, det är något som främst barn gör. Det här är typiskt för personer med hett temperament och involverar ofta ett bredare, långsiktigt mönster av att missköta sig på ett aggressivt sätt, som att också skrika, slåss och psykiskt bråka”. Och det här stämmer väl överens om vad vi tycker om att Suarez springer omkring och biter andra spelare på fotbollsplanen, barnsligt! MEN intressant ur ett spel och odds perspektiv!

Luis Suarez har också gett två egna förklaringar på varför han bitsFörst och främst handlar det om frustration i stridens hetta och jag tror att min hunger kommer ifrån alla prövningar som barn.

Spela på att Suarez biter igen

Nu finns det flera olika spel på om Suarez kommer tappa fattningen en fjärde gång. Eftersom Luis Suárez numer är en Barcelona spelare så hittar vi oddsen under kategorin Spanien Specialer under Fotboll hos Betsafe.

Dessa varianter av odds med Suarez som bitmonster finns tillgängliga hos Betsafe:

Kommer Luis Suarez att bita någon spelare I Barcelona under 2014-2015? JA till oddset 125,00

Kommer Suarez att bita Arbeola i något El Classico möte säsongen 2014-2015? JA till oddset 70,00

Kommer Luis Suarez att bita någon spelare under säsongen 2014-2015, i så fall i vilken tävling?
Liga BBVA 7.00
Champions League 16.50
Copa Del Rey 29.00

Kommer Luis Suarez att bita någon spelare under säsongen 2014-2015? JA till oddset 14,00

Kommer Suarez att bita Pepe i något El Classico möte säsongen 2014-2015? JA till oddset 29,00

Kommer Luis Suarez att bita någon spelare I Real Madrid i EL Classico möte under 2014-2015? JA till oddset 14,00

Kommer Suarez att bita Sergio Ramos i något El Classico möte säsongen 2014-2015? JA till oddset 45,00

Kommer Suarez att bita Ronaldo något El Classico möte säsongen 2014-2015? JA till oddset 100,00

Suarez biter igen Odds

Odds biter Suarez igen