Cupmatcherna fortsätter under onsdagen och jag hämtar ett par spel i Pools bortamatch mot Bournemouth.

Kvartsfinal i Capital One Cup alltså. En turnering där lag från serierna under har chansen att skrälla mot topplagen. Det brukar sällan sluta med storsegrar när de tunga PL-lagen gästar de mindre klubbarna och jag tror Bournemouth har en vettig chans här i kväll mot ett mindre motiverat Liverpool.

Bournemouth toppar för tillfället Championship och producerar mål gång efter annan i ligaspelet. Laget är uppenbarligen i medgång nu och en kvartsfinal mot Liverpool är en inspirerande uppgift, kan man tycka. Förmodligen får vi se ett hemmalag som lyser av entusiasm med hemmafansen i ryggen.

PROP140817-011-Liverpool_Southampton-1152x840

Spelstopp 20:45

Toppkonkurrenten Derby fick igår stryk av Chelsea med 3-1 på hemmaplan i samma turnering, men kvällens motståndare är som bekant långt i från Chelseas nivå just nu. Liverpool har gjort en närmast katastrofal säsong hittills och frågan är hur man ser på den här matchen. Större uppgifter ligger runt hörnet i såväl ligan som europaspel och startelvan lär säkerligen innehålla några ”nya” namn. Oavsett vilket lag Brendan Rogers väljer ut är man visserligen befogad favorit, om än knappt.

Liverpool, sargat eller ej, har ändå en skyldighet att sköta det här snyggt och försöka vinna matchen. Förhoppningsvis ser man det som bonusmatch i strävan att finna självförtroende igen. Detta, i kombination med ett hypertaggat hemmalag som svävar bland molnen just nu, ger oss en ökade chanser för en chansartad tillställning här. Bägge parter är sedan tidigare målglada och det är i mina ögon troligt att det fortsätter på den inslagna vägen.

Asian över 2,5 mål spelas till 1,70

Båda lagen gör mål+över 2,5 till 2,00

Båda spelen finns hos bet365