Dagens bästa spel: Manchester City – Crystal Palace, inget mål första 26 min, odds 1,85  @Bet365 med 7U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: lördag 20/12 kl.13.45
Spelbolag: Bet365.com


Manchester City må klara av det mesta när det handlar om fotboll men att spela och vinna i Premier Leuage utan någon ordinarie anfallare, ja det kommer inte att bli lätt. Till dagens match mot Crystal Palace saknar man Aguero, Dzeko och Jovetic. Alternativet lutar åt att bli unge Pozo, vilket naturligtvis skapar ett stort frågetecken för Man Citys slagkraft.

Att det finns en hel del spöken att ta hänsyn till i den här matchen är ett fakta som man bör ta med i beräkningen när oddset ska prickas in. Förutom att City saknar anfallare har man dessutom tappat poäng mot fyra andra Londonlag den här säsongen. Kryss mot Arsenal, kryss mot Chelsea, kryss mot QPR och förlust mot West Ham. Dock är det endast Stoke som har tagit tre poäng mot City på Etihad.

Det bästa spelet på den här matchen är enligt mig ett underspel på antalet mål. Alternativet jag väljer är underspelet på att matchen står 0-0 fram till minut 26. Detta spel betalar 1,85 gånger pengarna hos Bet365.com och får verkligen sägas vara ett fint odds! Särskilt som även Palace saknar en viktig kugge i anfallet. Chamakh kommer nämligen att missa matchen.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb