Dagens bästa spel: Newcastle – Sunderland, Sunderland vinner matchen odds 3,85  @Bet365 med 7U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: söndag 21/12 kl.14.30
Spelbolag: Bet365.com


Gårdagens underspel på att Man City skulle göra mål i 1:a halvlek satt som handen i handsken. Idag återstår det att se om lyckan ler på samma sätt.

Matchen som jag valt att syna lite extra är det lilla speciella derbyt mellan Newcastle och Sunderland. Ett möte som under Alan Pardews ledning aldrig inneburit en seger för Newcastle (åtminstone inte hemma på St:James Park). Till den här matchen har Newcastle två raka förluster i ryggen och har en mycket osäker form över lag. Segern mot Chelsea sticker så klart ut men att skatta ett lag efter en heroisk (tursam?) insats det är vansinne.

Till den här matchen sätter jag min tilltro till Sunderland och till Gus Poyets förmåga att samla sitt lag. Sunderland har flera gånger visat att man har större potential än vad tabellpositionen avslöjar. Det har synts inte minst i lagets tre senaste matcher.

Det som gör det hela extra intressant är att Sunderland endast har en förlust på de sex senaste matcherna samt att man har Fletcher tillbaka i spel. Newcastle räknar med att få tillbaka Cissé men frågan är hur hans form håller i sig? Dessutom får Newcastle åter igen spela med sin mycket orutinerade målvakt Jak Alwick.

Sunderland spelas till dryga fyra gånger pengarna. Matchen slutar 2-0 till Sunderland och efter matchen dyker den numera klassiska banderollen upp igen – ”Pardew’s a muppet”.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb