Dagens bästa spel: Stoke – Chelsea, asian goalline -1 i 1:a halvlek, odds 1,80  @Bet365 med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Måndag 22/12 kl.21.00
Spelbolag: Bet365.com


Med Sunderlands sena segermål ramlade det in fina kulor på kontot. Till alla er som följde min rek – grattis och god jul! Till alla er som missade den – ni får en ny chans nu.

Med dagens speltips siktar vi således på ett hattrick av spelvinster. City, Sunderland ska nu följas upp med ett underspel på antalet mål i första halvlek mellan Stoke och Chelsea. Alternativet jag har valt är ett asian goalline -1 i 1:a halvlek. För dig som inte är så bekant med asian-spel betyder detta alternativ att det blir vinst om det slutar 0-0 efter första halvlek. Skulle dock något av lagen göra ett mål och skapa halvtidsresultatet 1-0 eller 0-1, kommer spelet att bli ”void” (ogiltigt) och insatsen återbetalas fullt ut. Asianspel är således traditionella spel men med en inbyggd försäkring.

Till den här matchen finns det ett par faktorer som gör att jag väljer att spela underspel på målproduktionen. En faktor är att Stoke inte har förlorat på sina sex senaste matcher när de spelat på måndagar. En annan faktor är att Hazard har inte gjort mål på bortaplan sedan januari och en tredje faktor är att Stoke med största sannolikhet kommer att parkera bussen och spela tight.

0-0 i första halvlek och Chelsea vinner matchen med 0-1 efter mål av Costa i 2:a halvlek.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb