Dagens bästa spel: Chelsea – West Ham, dubbelchans ”X2” i 1:a halvlek, odds 1,85 @Bet365 med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Fredag 26/12 kl.13.45
Spelbolag: Bet365.com


Chelsea voidade förra spelet då man fick in ett alldeles för enkelt mål mot Stoke. Resten av matchen blev egentligen bara en lång, trist resa mot slutsignalen. Stoke var allt för trubbiga framåt och det var egentligen bara Bojan som hade någon offensiv kraft i sig. Det var således Stoke som inte var bra snarare än Chelsea som var det i den senaste matchen för de blå. Det jag såg av Chelsea övertygade verkligen inte och när Hazard linkade av kändes det som att boxing day kunde bli en svart dag i den blå kalendern.

Till dagens match mot fjärdeplacerade West Ham förväntar jag mig ett betydligt mer skärpt försvar i den första halvleken än vad Stoke visade upp. Spelet jag valt är ”dubbelchans X2” i första halvlek. Oddset för detta fina spel är 1,85 gånger pengarna och det har fint spelvärde.

West Ham har fin form men kommer förmodligen att vara väldigt försiktiga här, förmodligen lite som förra året. Då var Mourinho smått galen över att Hammers parkerade bussen som han så fint uttryckte det. West Ham har Andy Carroll i god form och har ett sammansvetsat lag som spelar med hjärta i varenda duell. Det är inte för intet som man ligger på CL-plats när halva säsongen spelats!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb