Dagens bästa spel: Tottenham – Man Utd, bortalaget vinner +2,5 mål , odds 3,25
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Söndag 28/12 kl.13.00
Spelbolag: Bet365.com


United fortsätter att övertyga i PL och är just nu ett av ligans mest formstarka lag. Rooney ser allt mer ut att trivas och laget börjar hitta en fin balans. Mot Newcastle senast var det aldrig någon riktig fara på taket utan man kontrollerade matchen nästan precis som i gamla dagar med Sir Alex vid rodret.

Idag möter man Tottenham på White Hart Lane och även om det är ett relativt formstarkt lag man möter så har Tottenham vissa uppenbara problem om man synar de lite mer noggrant. Det största bekymret som Spurs har är att man är allt för beroende av unga Kane i anfallet. Plockas han bort ur ekvationen kommer Spurs inte särskilt långt. Särskilt inte då nästan ingen annan spelare i Tottenham hittar målet!

Spelalteranativet som jag väljer till den här matchen inebegriper dock minst ett mål från Spurs. United har en förmåga att släppa in mål i sina matcher och nog tror jag att Kane och Spurs gör ett mål på United. Jag tror dock att United gör minst två mål och således ett fler än Spurs. United har spelare som bland annat Rooney i högform och laget är bättre balanserat och innehåller mer spetskompetens än vad Spurs kan uppbåda.

United är obesegrade i sina sju senaste matcher och har endast förlorat en av de 18 senaste matcherna i London!

Den här matchen slutar 1-2 till United!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb