Dagens bästa spel: Real Madrid – AC Milan, hemmalaget vinner +2,5 mål , odds 2,50
Land: Internationellt
Liga/Cup: Vänskapsmatch
Spelstopp: Tisdag 30/12 kl.17.00
Spelbolag: Bet365.com


Aj, aj, United spräckte den fina sviten senast när de misslyckades att vinna över Spurs. Det är således med härlig revanschlusta som vi blickar mot kvällens drabbning mellan Real Madrid och AC Milan. Matchen spelas i Dubai och är en träningsmatch då både La Liga och Serie A har ett litet speluppehåll.

Real Madrid är stora favoriter och hade förmodligen varit det oavsett om de hade vunnit Klubb-VM eller inte. Med en riktigt starkt trupp och med ett lag som fortsätter att levererar i match efter match är det svårt att se att detta inte ska bli något annat än en en riktigt stark seger för Real Madrid.

Till den här matchen räknar jag med att vi får se ett Real Madrid som tar tag i den offensiva taktpinnen då de är laget med större självförtroende. AC Milan vill nog göra sitt yttersta för att genomföra en solid match och kommer med störsat sannolikhet att vara mer defensivt inriktade. Då det är en träningsmatch kan dock allt hända, särskilt som båda managerherrarna med störta säkerhet kommer att rotera sina lag under matchens gång.

Mitt spel blir att Real vinner matchen och att det blir minst tre mål i matchen. Real gör två och Milan får in ett tröstmål i andra halvlek.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb