Dagens bästa spel: Newcastle – Burnley, dubbelchans ”X2”, odds 2,05
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Torsdag 1/1 kl.16.00
Spelbolag: Bet365.com


Det blev till slut inga åtta år på tronen för Mr. Alan Pardew i Newcastle. Efter att ha fått sitt namn dragit i smutsen, webbsidor skapade om sig själv, banderoller permanenterade på St:James och en mängd glåpord kastade efter sig fick han så till slut nog. Newcastles manager Alan Pardew gjorde något som annars inte är särskilt vanligt i Premier League. Han valde att självmant lämna sin post som manager. Ny adress för Pardew är Crystal Palace.

Med anledning av flytten för Pardew och Newcastles mycket svajiga spel känns det föga troligt att man vinner över vilt krigande Burnley idag. Vi som har sett Newcastle de senaste veckorna vet att det knappast har varit det egna spelet som har gett poäng. Snarare har det varit kunskapsbrist hos motståndare som exempelvis Everton som har gjort det.

Burnley spelade med stort hjärta (åter igen) och tog mycket välförtjänt en poäng mot giganterna Man City. Ings längst upp i anfallet ser bara bättre och bättre ut och frågan är om Burnley får behålla honom över januarifönstret? Burnley är verkligen ett lag i positiv spiral och är det något lag som Newcastle kommer att ha svårt att slå så är det ett sprakande Burnley. Särskilt som Cisse är avstängd och orutinerade Alwick fortsatt står i målet.

Mitt bästa spel till dagen är dubbelchans på Burnely där det blir vinst om matchen slutar X eller 2. Oddset ligger på goda 2,05 gånger pengarna men kommer säkerligen att klippas lite ju närmare matchstart vi kommer. Först till kvarn således!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb