Följ John Guidetti och hans framfart med Celtic Live Stream som Unibet sänder i direktsändning på Unibet TV! På Celtics hemsida går att läsa att tränaren Callum McGregor medger att spelarna i laget känner sig frustrerade efter de senaste två sista matcherna då de låtit matcherna glida dem ur händerna och därmed stoppat deras långa vinstsvit på åtta matcher utan tappad poäng. Kl. 18:30 ikväll är det dags för match igen! Till Unibets Tv-kalender här >>>

Celtic som tidigare på säsongen inte lyckades få ligaspelet att stämma gaskade upp sig rejält och inledde alltså en åtta matcher lång svit med enbart segrar innan förlustmatchen mot Dundee United satte stopp. Nu senast fick man endast oavgjort mot Ross County och ytterligare poängtapp där har gjort att den jagande skaran nästan har lyckats täppa igen glappet i den skotska ligatabellen.

Håll koll på målet John Guidetti

Unibet sänder Celtic Live Stream med John Guidetti

Ska John Guidetti sätta stopp för Celtics och sin egen måltorka?

Om man nu ska göra en kort analys av de senaste två matcherna där Celtic tappat poäng så får man säga att det var brister i effektivt målskytte som bär ansvaret för poängtappen. Hade inte Celtic försatt ett antal utmärkta målchanser i båda matcherna, skulle utgången varit helt annorlunda.Framförallt har det varit lite jobbigt för oss John Guidetti fans att se att han återigen inte lyckades producera några mål och hjälpa sitt lag Celtic i jakten på poäng. Guidetti har nu haft en måltorka en lite längre tid och vi får verkligen hoppas på att den torkan är över när Celtic ikväll möter liganian Partick Thistle i Glasgow med matchstart kl. 18:30 ikväll torsdag 1 januari.

Partick Thistle – Celtic Live Stream 1/1-2015

partick-thistleCeltic FC

Celtic behöver återigen ta kommandot för att visa övriga lag att man inte är intresserade av att få upp några andra lag i tabelltoppen och slåss om en ligatitel senare i vår. För att starta det nya året, på självaste nyårsdagen, med en seger över Glasgow gänget Partick Thistle så behöver Celtic få igång målskyttet igen. Förhoppningsvis blir det vår egen svenska stjärna John Guidetti som visar vägen denna första dag på året.

Som sagt var så säger Celtic tränaren själv att spelarna är lite frustrerad eftersom de dominerat spelet på planen under båda senaste matcherna men inte lyckats få bollen över mållinjen. Ibland är det fruktansvärt jobbigt att se att man inte kan sätta dit den när man anfaller gång på gång med farliga målchanser som följd. Men laget har bestämt sig för att kriga vidare och bättra på spelet ytterligare samt att man har pratat om och tränat på att bli effektivare framför mål.

Det var ju ärligt talat inte alls så länge sedan som Celtic gick obesegrade från matcherna de måste komma tillbaka till det, att ta tillvara på måltillfällena när de dyker upp. Att inte vara där på sista touchen av bollen framför mål har kostat laget fem poäng och annars hade de varit obesegrade tio matcher i rad vid det här laget. Det är alltid lika hårfint fran att lovsjungas av den egna publiken till att istället bli kritiserad för att man inte vinner matcher. Nu gäller det att komma tillbaka till det flyt och sköna stämning man hade tidigare men det känns ändå skönt att man fortfarande spelar bra på fotbollsplanen. Det vore sämre om Celtic inte dominerar spelet och förlorar, då skulle man ha betydligt allvarligare saker att jobba på. Inför Celtics bortamöte med Partick Thistle gäller det nu att fortsätta med bra spel på plan men att också sätta bollen i nät och ta med sig tre poäng hem.

TILL UNIBET TV OCH CELTIC LIVE STREAM NU!

Match: Partick Thistle – Celtic

Datum: 1/1-2015

Matchstart: Kl. 18:30

Tv-kanal: Unibet TV (Gratis Live Stream)

Unibet TV är gratis. Du behöver bara vara registrerad som kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot (exempelvis 100kr som du sedan kan ha ligga kvar där om du vill). Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna.