Serie A fortsätter med den italienska seriefotbollen idag och vi har att se fram emot en full omgång där du kan se alla matcher gratis på Unibet TV.

Serie A i Unibet TV hela dagen

Serie A Livestreaming och Livebetting

Matchen Udinese – Roma är först ut denna tisdag och det är en tidig lunchmatch som startar redan kl. 12:30. Sedan följer en hel radda Serie A matcher med matchstart kl. 15:00. Närmare bestämt har vi sex matcher att välja mellan och vilken match man väljer att se här blir väl utifrån vilken match man har störst intresse i antar jag. Men man kan ju alltid hoppa mellan matcherna på Unibet TV om man vill. Vi har en tidig kvällsmatch i Cesena mot Napoli tills vi kl. 21:00 bänkar oss för att se stormatchen mellan giganterna Juventus – Inter. Det blir en underbar Trettondag med att kunna njuta av italiensk toppfotboll.

Jag tänker spela några Live odds på utvalda matcher under dagen och vilka spel det blir får helt enkelt tillfälligheterna avgöra. Man får följa situationerna som uppstår under matchens gång och slå till med oddsspel rätt tillfälle ges. Det är därför Livestreaming på Unibet TV och Livebetting är en så underbar kombination där man kan följa matchen i realtid på TV och samtidigt beroende på matchbilden spela olika odds under tiden matchen pågår. Och det finns ju som bekant en hel uppsjö av livebetting alternativ. Du kan spela på de flesta odds varianter som finns redan innan matchen att spela på som till exempel, Fulltid, Halvtid, Totalt antal mål, Första halvlek, Nästa mål, Hörnor, Tidsintervall med mera.

Till Unibet TV och Livebetting här!

Serie A Matcher tisdagen den 6/1

Udinese 12:30 Roma

Chievo 15:00 Torino

Empoli 15:00 Verona

Genoa 15:00 Atalanta

Milan 15:00 Sassuolo

Palermo 15:00 Cagliari

Parma 15:00 Fiorentina

Cesena 18:00 Napoli

Juventus 21:00 Inter

Kostar Unibet-TV något?

Nej, Unibet TV är gratis. Du behöver bara vara registrerad som kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot (exempelvis 100kr som du sedan kan ha ligga kvar där om du vill). Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna.