Idag finns chansen för Zlatan och company i PSG att överta serieledningen i franska ligan Ligue 1 när man möter Bastia borta kl. 17:00. Matchen direktsänds i Unibet TV!

Vi får hoppas på en heltaggad Zlatan mot Bastia ikväll nu när det vankas ligaledning om man vinner. Bastia ska normalt vara en munsbit för PSG som inte alls har lyckats denna säsong och ligger näst sist i tabellen. PSG har också haft en svajig period bakom sig senaste tiden med väldigt blandade resultat där spelet fått svårt att stämma och ganska få mål har producerats från lagets anfallsstjärnor. Zlatan har nyligen kommit tillbaka från en längre tids skada och det ser ut som att det är långt kvar innan storformen infinner sig när man sett hans senaste matcher. Dessvärre har inte riktigt någon annan klivit in i hans ställe när han varit borta eller inte lyckats särskilt bra på planen själv. Men nu en ny värdemätare mot bottenlaget Bastia och det är ett perfekt motstånd att möta om vi nu ska få se att det kanske kan släppa rejält i det annars så krampaktiga PSG spelet. Vi ser matchen Bastia – PSG i direktsändning på Unibet TV med matchstart kl. 17:00. Att se fotboll via Live Stream på Unibet TV är helt gratis och det räcker med att du reggar ett konto på Unibet och sätter in en mindre summa pengar som du kan ha stå på kontot eller spela för om du känner för det. Gå sedan in i deras Live-kalender för att se alla matcher som sänds.

Bastia - PSG på Unibet TV kl. 17.00 idag!