Dagens bästa spel: Swansea – West Ham, dubbelchans ”X2”, odds 1,65
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 10/1 kl.16.00
Spelbolag: Bet365.com


Nu är det ”silly-tider” sannerligen. Underbart för vissa, mindre roligt för somliga. Till gruppen ”somliga” hör definitivt Swansea som nu ser ut att ha förlorat sin bästa målskytt Wilfred Bony till Manchester City. Swansea står då utan någon riktigt egentlig målskytt, vilket annars varit ett av deras trumfkort de senaste åren. Även om Bony inte lämnat för City än så är han inte med i dagens match mot West Ham. Bony spelar nämligen Afrikanska mästerskapen. Borta från spel är även Ki, Shelvey och Montero för Swansea.

Med andra ord är det ett kraftigt försvagat Swansea som ska ta emot West Ham på hemmaplan. Ett Hammers som har en stark trupp tillgänglig även om man saknar målspruktan Sakho. Efter två raka oavgjorda resultat bör man vara rejält sugna på en seger här.

Det spel som jag har valt till den här matchen är en klassisk ”dubbelchans X2” som betalar 1,61 gånger pengarna. Jag tror nämligen inte för ett ögonblick att Swansea har så pass mycket styrka att man vinner över West Ham. För den som letar ett härligt odds så betalar West Ham 3,80 gånger pengarna på rak seger.

Om du kikar på statistik så skulle jag råda dig att inte lägga alltför stor vikt vid Swanseas senaste match. Att vinna med 6-2 mot Tranmere i FA-cupen skrämmer ingen…

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb