Dagens bästa spel: West Ham – Everton, bortalaget vinner, odds 3,00
Land: England
Liga/Cup: FA-cupen
Spelstopp: Tisdag 13/1 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Everton stod för en mycket stark insats senast då man var ytters nära att knipa alla tre poäng mot Manchester City. Visserligen var matchen på hemmaplan och visserligen saknade Man City sitt ankare på mittfältet – Yaya Toure, men ändå! Everton gav sig inte och man visade upp en defensivt skicklig sida som vi knappt sett alls den här säsongen.
Till den här matchen kan Everton förhoppningsvis krydda den defensiva insatsen lite ytterligare då man för första gången på länge kan mönstra samtliga ordinarie försvarare. Det kanske kan borga för att det flödar in lite självförtroende till anfallsspelet?

Motståndarna West Ham kommer till matchen efter en missräkning mot Swansea senast. En stark ledning tappades efter försvarsmiss i slutet och resultatet 1-1 var ett faktum. I och med poängtappet är det nu länge sedan West Ham tog en seger!

Till kvällen har jag valt att spela seger för Everton till 3,00 gånger pengarna hos Bet365. Martinez satsar garanterat på FA-cupen då Europaplatserna i ligan ser ut att bli en riktigt svår resa. Enligt förhandsrapporterna har Everton dessutom ett mycket starkt lag till matchen.

Kan man bara få stopp på Downing och Carroll så reduceras mycket i West Ham. Man saknar backup-plan i Sakho’s frånfälle och det kanske är det som syns allra mest nu.

Tips på slutresultat: 0-2!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb