Dagens bästa spel: Aston Villa – Liverpool, bortalaget vinner, odds 1,90
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 17/1 kl.16.00
Spelbolag: Bet365.com


Liverpool gjorde vad man skulle senast då man enkelt avfärdade Sunderland på bortaplan. Man spelade riktigt flärdfullt och det osade styrka om hela laget. Då var inte Sterling med på grund av personliga skäl (han har haft semester). Till dagens match mot Aston Villa hittar vi en utvilad Sterling i startelvan vilket naturligtvis är en riktigt stark injektion till laget.

Aston Villa upplever just nu sin tyngsta period på åratal och det faktum att man gjord minst antal mål i de fyra högsta proffsdivisionerna säger väl en hel del?

Till dagens match förväntas Paul Lambert sätta nyförvärvet ”Gil” på planen. Lambert gör det med hopp om att han är spelaren med nyckeln till det offensiva kabinettet. Enligt min mening är det så mycket mer än bara enskilda spelare som är orsaken till Villas oförmåga. Det är hela mentaliteten i klubben. Det finns ingen tydlig spelidé längre! Inte ens det klassiska kontringsspelet fungerar, det som annars var Villas framgångsrecept under flera säsonger.

Till den här matchen väljer jag att spika Liverpool till dryga två gånger pengarna. Liverpool har Balotelli tillgänglig, Sterling från start och en backlinje som ser mer och mer samspelt ut. Dessutom har man 13 matcher utan förlust nu och man är i ett positivt skede. Moralen lär väl inte heller bli sämre av att man vet att det lurar en anfallare eller en toppspelare runt hörnet i och med silly season.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb