PSG möter Evian idag söndag 18/1 i en tidig eftermiddagsmatch kl. 14:00. Matchen ser du i direktsändning på bet365 livestreaming! Kolla gärna in spelschemat för PSG säsongen 2014/2015.

Det gör lite ont att se PSG inte riktigt levererar för tillfället. Det har skrivits och ryktats om stora problem i klubben när det gäller sammanhållning och att spelare är på väg bort. Zlatan har, likt övriga laget, inte alls kommit upp i den nivå som han normalt brukar befinna sig i och vi hoppas verkligen det släpper snart. I franska ligan finns nu tre lag som är före så här långt in på säsongen vilket vore i det närmaste otänkbart innan säsongsstarten att tro på. Nuvarande serieledarna Lyon är hela sju poäng före i tabellen men då har PSG dagens match på sig att hämta igen något av försprånget. Söndagens motståndare Evian ligger under nedflyttningsstrecket och borde i en normal situation inte ha en chans mot det stjärnspäckade PSG men nu är tyvärr inte förhållandena helt normala. För bara åtta dagar sedan fick PSG stryk mot bottenlaget Bastia som tack vare vinsten med 4-2 över PSG klättrade upp över nedflyttningsstrecket. Zlatan o company tappade då en 0-2 ledning och släppte in fyra mål på raken mot en ganska medioker motståndare. Känns som något är fel då, och särskilt försvaret med Thiago Silva och David Luiz fick sig en rejäl känga i media för att inte kunna kampera ihop i mittförsvaret. Återstår att se om Zlatan kommit vidare ett steg med sin form och att övriga laget börjar prestera som det världslag de borde vara med alla klasspelare man har i laget. Vi har ju också Champions League matcherna inom kort att vänta och där bör PSG definitivt ha en bättre form och lagmoral om man ska ta sig vidare. Om ganska precis en månad möter man där Chelsea i den första åttondelsfinalmatchen av två möten lagen emellan. Närmaste månaden blir oerhört viktig för PSG att visa att man har kapacitet att kunna vinna ligan samt vara en aspirant till Champions League titeln. Zlatan, det är nu det gäller! PS! Du vet väl om att du alltid kan se alla Zlatans matcher med PSG via gratis Live stream! Dessutom kan du som gillar att spela odds på fotbollsmatcher i direktsändning även spela Livebetting under matchen. Trevlig söndag! 🙂

Zlatan Ibrahimovic PSG

Se massor av sport via Live Stream här!