Letar du efter PSG stream av toppkvalitet så hittar du det här och det är helt gratis dessutom! Det är många som vill ha tag i gratis live stream med Zlatan Ibrahimovic och PSG och vi svenskar fullkomligt älskar att se Zlatans matcher i direktsändning. Vi på Svenskt Spel kan bara rekommendera en enda stream som sänder Zlatan:s och PSG:s matcher i direktsändning som är att lita på, nämligen bet365 Livestreaming. Vi måste förtydliga att det oftast bara är seriematcherna i franska Ligue 1 samt finalen i franska Supercupen som visas via live stream på bet365. Det bästa med denna live stream är att den alltid fungerar och att bilden är i perfekt upplösning så att man ser bilden väldigt tydligt. Sedan är ju sanningen också den att det inte är så många andra spelbolag som erbjuder psg stream i sina utbud. Läs även gärna spelschemat för PSG säsongen 2014/2015 som vi skrivit om i tidigare inlägg.

HÄR HITTAR DU DIN PSG STREAM!

Så här gör du för att se PSG stream

PSG stream hittar du här helt gratis!

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom livestreamad sport. Varje år direktsänder bet365 20 000 fotbollsmatcher, däribland PSG:s matcher, och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming. För att se de direktsända PSG matcherna med Zlatan Ibrahimovic på bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har pengar på ditt spelkonto (minst 50 kr) eller lagt ett odds spel de senaste 24 timmarna.

bet365 erbjuder också live betting och live odds som du kan spela på i kombination med ditt tittande på psg stream.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HpcN6wAI-ZA[/youtube]

 

bet365 Livestreaming kostar inget

bet365 Livestreaming kostar inget, men du måste ha pengar innestående på ditt sportkonto (minst 50 kr) eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna för att kunna se direktsänd sport på bet365 Livestreaming.

bet365 välkomstbonus

Öppna ett konto och gör en insättning på 100 kr eller mer så blir du berättigad till en bonus på 100% av din kvalificerande insättning, upp till maximalt 1.000 kr. Registrera dig nu, hämta din bonus och se direktsänd PSG stream med Zlatan Ibrahimovic med en gång!

Övriga spelbolag med Livestreamad sport

Förutom bet365 finns det många spelbolag som erbjuder Live stream inom massor av olika sporter och vi på Svenskt Spel beskriver var och ett av spelbolagens Livestreaming utbud här!