Ikväll kl. 17:00 ser du Bordeaux – PSG Live Streaming med en mycket spelsugen Zlatan Ibrahimovic och matchens andre svensk Isaac Kiese Thelin på planen. PSG gick tidigare i veckan vidare till kvartsfinal i Champions League efter att ha slagit ut Chelsea efter två tuffa drabbningar som båda slutade oavgjort. I och med att PSG i returmötet på bortaplan lyckades kvittera till 2-2 i slutet av förlängningen var man vidare då första matchen slutade 1-1. Och som matchen gestaltade sig, med Zlatan Ibrahimovic utvisad tidigt i matchen och spel på bortaplan, så var det ett oerhört styrkebesked att lyckas med avancemang mot ett mycket hemmastarkt lag som Chelsea med taktikkungen Mourinho som härförare.

Zlatan

Framöver väntar ett mycket tufft spelschema för PSG eftersom man är vidare i både inhemska cuper såväl som internationellt i Champions League samt att man i allra högsta grad är med om titelracet i den franska ligan Ligue 1.

Se Bordeaux – PSG på Unibet kl. 17:00 HÄR!

Bordeaux – PSG och Marseille – Lyon

Med tio omgångar kvar av ligan är PSG tvåa efter serieledande Lyon. Och just Lyon spelar senare ikväll bortamatch mot ligatrean Marseille i ett riktigt hett toppmöte endast några timmar efter att Zlatan och PSG spelat klart sin match mot Bordeaux. Båda matcherna visas i direktsändning via Live Streaming på Unibet TV.

PSG möter i Bordeaux inget dussinlag precis. Bordeaux ligger sjua i ligan och har inte förlorat sedan 16 januari! Det är ett mycket defensivt och målsnålt lag och matcherna slutar ofta med 0-1, 1-0 eller 1-1 resultat. I laget har man Isaac Kiese Thelin som börjar komma in mer och mer i det franska spelsystemet och vilket blir himla kul att se hur han lyckas ikväll mot PSG. Och det ska bli intressant att se hur Zlatan och lagkamraterna i PSG lyckas lirka upp hemmalagets defensiv ikväll. Matchstart är kl. 17:00 och vill du se mer live stream sport så hittar du det här och förutom att Unibet erbjuder PSG stream finns det även hos bet365.

PSG truppen:
BAHEBECK Jean-Christophe
CABAYE Yohan
CAMARA Zoumana
CAVANI Edinson
LUIZ David
DIGNE Lucas
DOUCHEZ Nicolas
IBRAHIMOVIC Zlatan
LAVEZZI Ezequiel
MATUIDI Blaise
MAXWELL
PASTORE Javier
RABIOT Adrien
SIRIGU Salvatore
MOTTA Thiago
SILVA Thiago
VAN DER WIEL Gregory
VERRATTI Marco